Legal & Privacy

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ιστότοπος Cavaleone.gr (εφεξής “Cava Leone”) ανήκει στην ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «CAVA LEONE», που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου αριθ. 138, Τ.Κ. 14231 και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@cavaleone.gr. Η χρήση του διαδικτυακού τόπου www.cavaleone.gr πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζεται ή εμποδίζεται η χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών της www.cavaleone.gr, να έχουν προσβλητικό χαρακτήρα ή να είναι ποινικά κολάσιμες. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών ή όσο ορίζει ο νόμος για τη κατανάλωση αλκοόλ στη χώρα κατοικίας τους.

1. Γενικοι Οροι

Η Cava Leone έχει δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή/και την Πολιτική Απορρήτου της οποτεδήποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε μία τέτοια περίπτωση, η Cava Leone αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το κοινό, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ιστότοπου. Η Cava Leone διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία του ιστότοπού της οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς να έχει υποχρέωση προηγούμενης ειδοποίησης ή οποιαδήποτε εν γένει ευθύνη.

2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
Επισκέπτες/χρήστες της Cavaleone.gr που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Cavaleone.gr που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από της Cavaleone.gr.
3. Υποχρεωσεις του χρηστη/επισκεπτη
Ο χρήστης/επισκέπτης υποχρεούται να μην παραβαίνει και να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου. Δηλώνει δε υπεύθυνα, ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον διαδικτυακό τόπο της CavaLeone για να δημοσιεύσει και να μεταδώσει ή διαθέσει με άλλους τρόπους περιεχόμενο παράνομο, απειλητικό ή να εκφράσει μέσω αυτού εμπάθεια, φυλετικές, ή άλλες διακρίσεις, να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών. Ο χρήστης της ιστοσελίδας ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο της CavaLeone και εν γένει στη CavaLeone, αναγόμενη στη κακή ή αθέμιτη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής. Σε περίπτωση που η Cava Leone εμπλακεί σε οποιαδήποτε αντιδικία ή κληθεί να καταβάλει σε τρίτους οποιουδήποτε είδους αποζημίωση, για λόγους που οφείλονται στην παράβαση των υποχρεώσεων του χρήστη/επισκέπτη, ο χρήστης/επισκέπτης οφείλει να αποζημιώσει εξ αυτού του λόγου την Cava Leone.
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΣΗΜΑΤΑ
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο της Cavaleone.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών ης Cavaleone.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από τη Cavaleone.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της Cavaleone.gr. Αν πράξει τοιουτοτρόπως, αποδέχεται πως ευθύνεται αποκλειστικά για αποζημίωση των ανωτέρω.
5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τα περιεχόμενα της CavaLeone.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.

Η CavaLeone.gr  δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Επίσης η CavaLeone.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθεται στη διάθεσή των χρηστών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η CavaLeone.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

6. 'ΔΕΣΜΟΙ' (LINKS) ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Τα περιεχόμενα της CavaLeone.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.

Η CavaLeone.gr  δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα. Επίσης η CavaLeone.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθεται στη διάθεσή των χρηστών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Η CavaLeone.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους.

7. Cookies
H CavaLeone.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του. H CavaLeone.gr και οι συνδεόμενες εφαρμογές χρησιμοποιούν cookies. Αναλύτικά η χρήση cookies από τη CavaLeone.gr, περιγράφεται στην Πολιτική Cookies.
8. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (E-COMMERCE)
H CavaLeone.gr παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών. H CavaLeone.gr δεν ευθύνεται για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά τον επισκέπτη/χρήστη και την εταιρεία παροχής αγαθών ή υπηρεσιών. Συνεπώς σε καμία περίπτωση μπορεί να εμπλακεί η CavaLeone.gr σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή. Ο χρήστης, ως συνετός καταναλωτής, οφείλει να ελέγχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που του παρέχονται σε κάθε περίπτωση με αποκλειστική δική τους ευθύνη και όχι του παρόντος ιστότοπου. Στις περιπτώσεις που οι εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου πραγματοποιούνται μεταξύ των χρηστών/μελών και της CavaLeone.gr, η CavaLeone.gr είναι υποχρεωμένη να συμμορφώνεται προς την απόφαση Ζ1-496/2000 για τις πωλήσεις από απόσταση και τις διατάξεις του Νόμου 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών. Έτσι, η CavaLeone.gr υποχρεούται να ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες του σχετικά με α) τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού ή/και των υπηρεσιών που προσφέρει, β) την τιμή, γ) την ποσότητα και τα έξοδα μεταφοράς, δ) το φόρο προστιθέμενης αξίας εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή, ε) τον τρόπο πληρωμής, στ) τον τρόπο παράδοσης και εκτέλεσης, ζ) τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής και η) το δικαίωμα υπαναχώρησης. H CavaLeone.gr μπορεί κατόπιν συγκατάθεσής σας να αξιοποιεί – επεξεργάζεται τα στοιχεία που συλλέγονται κατά τις συναλλαγές των χρηστών, προκειμένου να καταγράφει τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνει σε νέες προσφορές. Ο χρήστης/ μέλος των υπηρεσιών αυτών μπορεί να ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές ανακαλώντας οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεσή του. Η πρόσβαση στις σελίδες/υπηρεσίες της CavaLeone.gr δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος πέραν του ισχύοντος τιμολογιακού καθεστώτος για την γενική πρόσβαση στο Διαδίκτυο όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISP’s) και καταβάλλεται σε αυτούς και μόνο.
9. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ
Ο χρήστης ετοιμάζει την παραγγελία του προσθέτοντας τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» του ακολουθώντας βήμα-βήμα την απλή διαδικασία που προβλέπει η cavaleone.gr. Αφού κληθεί να επιβεβαιώσει την παραγγελία, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και τη διεύθυνση αποστολής του παραστατικού/τιμολογίου, καλείται να πληρώσει, επιλέγοντας έναν από τους ενδεικνυόμενους τρόπους πληρωμής όσον αφορά το πωλούμενο είδος και λοιπών δαπανών. Η πραγματοποίηση παραγγελίας αποτελεί σύναψη σύμβασης εξ αποστάσεως, εφαρμοζόμενου του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (άρθρο 4 Ν 2251/1994, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει). Aπαιτείται η επιβεβαίωση της παραλαβής της παραγγελίας του πελάτη – μέλους, η οποία διενεργείται με την εκ μέρους της CavaLeone.gr αποστολή e-mail επιβεβαίωσης στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχει χορηγήσει την CavaLeone.gr. Το email αυτό περιλαμβάνει (α) τα προϊόντα παραγγελίας, (β) τιμή, ποσότητα, ΦΠΑ, (γ) τρόπο πληρωμής και παράδοσης και (δ) δικαίωμα υπαναχώρησης. Το μήνυμα αυτό μπορεί να το αποθηκεύσει ο καταναλωτής. Οι εντολές και παραγγελίες του πελάτη θα αρχειοθετούνται από την εταιρεία και θα διατηρούνται στο αρχείο της για όσο χρόνο απαιτείται από την κείμενη νομοθεσία περί τηρήσεως βιβλίων και στοιχείων από επιτηδευματίες (Κ.Β.Σ. – Π.Δ. 186/1992).
10. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΤΙΜΕΣ
H CavaLeone.gr προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό ακριβέστερη όσον αφορά στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στις σελίδες της ηλεκτρονικού καταστήματος. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά, υπό την έννοια ότι η CavaLeone.gr δεν ευθύνεται σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της CavaLeone.gr είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας. ι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.). Η CavaLeone.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που αφορούν στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στη CavaLeone.gr κατά τη στιγμή της παραγγελίας
11. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
H CavaLeone.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα προϊόντα που εμφανίζονται και πωλούνται από το ηλεκτρονικό της κατάστημα να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα. Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα διαπιστωθεί ότι δεν είναι διαθέσιμο, το προσωπικό της CavaLeone.gr δεσμεύεται να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας το χρήστη/πελάτη για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να παραδοθεί το προϊόν.
12. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Ο χρήστης/πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την εξ αποστάσεως σύμβαση που συνήψε μέσω του διαδικτυακού καταστήματος μέσα σε εξήντα (60) ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση σε αυτόν του προϊόντος το οποίο είχε παραγγείλει.
Legal & Privacy

Πολιτικη ασφαλειας

Η εταιρία CavaLeone έχει εναρμονιστεί πλήρως με το νέο Κανονισμό για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και έχει καλλιεργήσει εταιρική κουλτούρα σε όλο το προσωπικό της με τη κατάρτιση κώδικα δεοντολογίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η εταιρία συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που διέπεται διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Η CavaLeone.gr δεσμεύεται για την προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου. Η ηλεκτρονική δήλωση προστασίας απορρήτου ισχύει για τα δεδομένα που συλλέγονται από μέσω της παρούσας τοποθεσίας www.cavaleone.gr, καθώς και μέσω των υπηρεσιών που παρέχει εκτός σύνδεσης.

1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι η CavaLeone.gr μπορεί να υιοθετήσει νέους όρους χρήσης των υπηρεσιών του, συμπεριλαμβανομένων των χρονικών ορίων που θα διατηρούνται στις υπηρεσίες της CavaLeone.gr, τα ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), οι σελίδες χρηστών, ή/και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που αναρτά ή/και δημοσιεύει ο χρήστης/μέλος. Οι χρήστες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι η CavaLeone.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανά πάσα στιγμή και αζημίως. Στην περίπτωση αυτή, θα ειδοποιηθείτε προκειμένου να λάβετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας εντός συγκεκριμένης προθεσμίας. Η ειδοποίηση αυτή θα γίνει τόσο με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος όσο και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που δεν ασκήσετε το δικαίωμα σας αυτό τα δεδομένα αυτά θα διαγραφούν ασφαλώς και μόνιμα.
2. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H CavaLeone.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του και δ) όταν συμμετέχει στους διαγωνισμούς. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται υποχρεωτικά για τη χρήση των ως άνω υπηρεσιών είναι τα εξής: για την εγγραφή, Όνομα  – Επώνυμο – Ηλικία – Ε-Mail, ενώ για την πραγματοποίηση αγορών, Όνομα – Επώνυμο – Ε-Mail – Τηλέφωνο – Διεύθυνση – Τ.Κ. – Πόλη – Χώρα.

Είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων:

 

(α) πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τη CavaLeone.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων [της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές].

 

(β) πληροφορίες που χορήγησε κατά την εγγραφή του στη CavaLeone.gr ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένης της δικής του διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

 

(γ) τις πληροφορίες που χορηγεί κατά την συμπλήρωση του προφίλ του στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων: του ονόματός του, των φωτογραφιών του προφίλ τους, του γένους τους, της ημερομηνίας γέννησής του, της οικογενειακής του κατάστασης, των ενδιαφερόντων και ασχολιών του, των λεπτομερειών εκπαίδευσης και επαγγελματικής τους πορείας).

 

(δ) τις πληροφορίες που παρέχουν στη CavaLeone.gr με σκοπό την εγγραφή τους ως συνδρομητή στις ενημερώσεις και στα ενημερωτικά δελτία  της CavaLeone.gr μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

(ε) τις πληροφορίες που παρέχουν στη CavaLeone.gr χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της συχνότητας και του τρόπου της χρήσης των υπηρεσιών).

 

(στ) τις πληροφορίες που σχετίζονται με αγορές που πραγματοποιούν σε προϊόντα / υπηρεσίες / προϊόντα ή/και υπηρεσίες της CavaLeone.gr ή άλλες συναλλαγές που πραγματοποιούν μέσω της CavaLeone.gr ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους, της διεύθυνσής τους, του αριθμού τηλεφώνου τους, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας).

 

(ζ) τις πληροφορίες που δημοσιεύουν/αναρτούν στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων του ονόματος χρήστη που έχουν ορίσει, των φωτογραφιών του προφίλ τους και του περιεχομένου των αναρτήσεών τους).

 

(η) τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε, ή συνδέονται με, οποιαδήποτε επικοινωνία που προωθούν στη CavaLeone.gr, ή την οποία προωθούν μέσω του ιστότοπού ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της επικοινωνίας και των μεταδεδομένων που συνδέονται με αυτή την επικοινωνία).

 

(θ) κάθε άλλη προσωπική πληροφορία που επιλέγουν να αποστείλουν στη CavaLeone.gr, και

 

(ι) παροχή λεπτομερειών σχετιζόμενων με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλεγεί.

 

Προτού αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα τρίτου προσώπου στη CavaLeone.gr ο χρήστης, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει τη συναίνεση του προσώπου αυτού τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Προσωπικά δεδομένα που χορηγούνται μέσω της CavaLeone.gr, ή συνδεόμενων εφαρμογών, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική ή στις σχετικές σελίδες της CavaLeone.gr ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Η CavaLeone.gr δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για :

 

(α) τη διαχείριση της CavaLeone.gr και των συνδεόμενων εφαρμογών και δραστηριοτήτων

 

(β) να εξατομικευτεί για το χρήστη της CavaLeone.gr  και οι συνδεόμενες εφαρμογές

 

(γ) να ενεργοποιηθεί για το χρήστη η δυνατότητα χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της CavaLeone.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών

 

(δ) να  αποσταλούν προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω της CavaLeone.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών στο χρήστη

 

(ε) να προωθηθούν λογαριασμοί, τιμολόγια και υπομνήσεις πληρωμής καθώς και για να εισπραχθούν από τη CavaLeone.gr πληρωμές από το χρήστη

 

(στ) να αποστέλλονται στο χρήστη εμπορικές, μη προωθητικές, ενημερώσεις

 

(ζ) να αποστέλλονται στο χρήστη ειδοποιήσεις τις οποίες έχει ειδικά ζητήσει να λαμβάνει

 

(η) να αποστέλλονται στο χρήστη ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφ’ όσον το έχει επιλέξει (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να  ενημερώσει τη CavaLeone.grπως δεν επιθυμεί να είναι πλέον συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο)

 

(θ) να ενημερώνει τη CavaLeone.gr για προωθητικές ενέργειες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητά του (ή για τις δραστηριότητες προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων επιχειρήσεων) που  μπορεί να ενδιαφέρουν το χρήστη, εάν έχει συναινέσει σε αυτό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συναφούς τεχνολογίας (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνει τη CavaLeone.gr  πως δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες)

 

(ι) να παρέχει τη CavaLeone.gr σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες που αφορούν στους χρήστες (χωρίς όμως οι αποδέκτες των στοιχείων αυτών να δύνανται να προσωποποιήσουν κανέναν χρήστη μέσω αυτών)

 

(κ) να διαχειρίζεται τη CavaLeone.gr ερωτήματα και παράπονα που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους, χρήστες  τη CavaLeone.gr ή συνδεόμενες εφαρμογές

 

(λ) να διατηρείται τη CavaLeone.gr καθώς και οι συνδεόμενες εφαρμογές ασφαλείς και να αποφεύγονται απάτες

 

(μ) να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση τη CavaLeone.gr ή συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου προσωπικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω της CavaLeone.gr ή της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων συνδεόμενων εφαρμογών).

 

Εάν υποβάλλει ο χρήστης προσωπικά στοιχεία για δημοσίευση στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, θα δημοσιεύονται και θα γίνεται χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την άδεια που παρέχει ο χρήστης.

 

Οι Ρυθμίσεις Απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στον ιστότοπό ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη της CavaLeone.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

Η CavaLeone.gr θα κοινοποιεί στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των πληρωμών που πραγματοποιεί ο χρήστης  μέσω της CavaLeone.gr  ή συνδεόμενων εφαρμογών, για την επιστροφή χρημάτων και τη διαχείριση παραπόνων και ερωτήσεων σχετιζόμενων με αυτές τις πληρωμές και επιστροφές.

Αποστολή Νewsletter. Με την εγγραφή σας στο newsletter, αποδέχεστε να λαμβάνετε αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα και προσφορές για προϊόντα της εταιρείας μας.

3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ή/ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
H CavaLeone.gr παρέχει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, στέλνοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη CavaLeone.gr.
4. ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H CavaLeone.gr  δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του CavaLeone.gr σε κανένα τρίτο φορέα.

Η CavaLeone.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :

  • Έχει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τη CavaLeone.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τη CavaLeone.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη της CavaLeone.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τη CavaLeone.gr.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Τη CavaLeone.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιονδήποτε υπάλληλο, διοικητικό στέλεχος, ασφαλιστή, επαγγελματικό σύμβουλο, πράκτορα, προμηθευτή ή υπεργολάβο, στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Η CavaLeone.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιοδήποτε μέλος του Ομίλου των εταιρειών που ανήκει (δηλαδή των θυγατρικών, της μητρικής εταιρείας και όλων των θυγατρικών της) στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Η CavaLeone.gr δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών :

(α) στο βαθμό που είναι υποχρεωμένος από το νόμο

(β) σε σύνδεση με υφιστάμενη ή ενδεχόμενη νομική διαδικασία

(γ) για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νομικά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους για την αποφυγή απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

(δ) στον αγοραστή (ή ενδεχόμενο αγοραστή) οποιασδήποτε δραστηριότητας ή περιουσιακού στοιχείου σκοπεύσει (ή εξετάσει) να πουλήσει

(ε) σε οποιοδήποτε πρόσωπο που εύλογα πιστεύει ότι μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο ή σε άλλη αρμόδια αρχή για την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών, όταν κατά την εύλογη κρίση των αρμοδίων της CavaLeone.gr αυτό το δικαστήριο ή αρμόδια αρχή θα ήταν εύλογα πιθανό να διατάξει την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική, η CavaLeone.gr δεν θα διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη.

6. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από τη CavaLeone.gr να του παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες κατέχει και τον αφορούν. Η παροχή αυτή υπόκειται στην παροχή των κατάλληλων αποδεικτικών στοιχείων για την ταυτότητά του (για το σκοπό αυτό συνήθως δέχεται ο αρμόδιος της CavaLeone.gr φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς του χρήστη επικυρωμένο από δικηγόρο καθώς επίσης και πρωτότυπο έγγραφο λογαριασμού κοινής ωφέλειας που να αναγράφει την τωρινή διεύθυνσή του).

Δύναται η CavaLeone.gr να παρακρατήσει προσωπικά στοιχεία που έχει ζητήσει ο χρήστης από τη CavaLeone.gr στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Ο χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να ζητήσει από τη CavaLeone.gr να μην επεξεργάζεται τα στοιχεία του για εμπορικούς σκοπούς.

Στην πράξη, είτε ο χρήστης θα αποδέχεται ρητά και εκ των προτέρων την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς, είτε θα του παρέχεται η δυνατότητα να εξαιρεθεί από την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς.

7.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα Ενότητα καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίσουν πως συμμορφώνεται η CavaLeone.gr με τις νομικές του υποχρεώσεις αναφορικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών.

Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργάζεται η CavaLeone.gr για οποιονδήποτε λόγο ή για οποιουσδήποτε λόγους δε θα διατηρηθούν για περισσότερο χρόνο από αυτόν ο οποίος απαιτείται για αυτόν τον σκοπό ή αυτούς τους σκοπούς. Η CavaLeone.gr τηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες για έξι μήνες μετά την διαγραφή σας από αυτόν.

Κατά παρέκκλιση από τις διατάξεις της παρούσας Ενότητας, η CavaLeone.gr θα διατηρεί έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα:

(α) στο βαθμό που αυτό απαιτείται από το νόμο

(β) Εάν κρίνουν οι αρμόδιοι του  ιστότοπου  πως τα έγγραφα αυτά είναι σχετικά με οποιαδήποτε υφιστάμενη ή ενδεχόμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες

(γ) Για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νόμιμά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προς τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

Επιλογη Προϊοντος

Συνθεστε το δικο σας καλαθι

Εξερευνήστε τις επιλογές μας σε ποτά, κρασιά και ξηρούς καρπούς και κάντε τους δικούς σας Ιδιαίτερους & Μοναδικούς Συνδυασμούς!